KB “Krusha” merret me kultivimin dhe përpunimin e perimeve, në radhë të parë të specave në kushte shtëpiake me metoda dhe teknologji bashkëkohore. Kooperativa “Krusha” bën përpunimin dhe konservimin e 12 llojeve të perimeve.

1081

Kooperativa “Krusha” tashmë është e njohur në Kosovë. Produktet e saj bëhen mbi bazën e recetave tradicionale. Me produktet e veta, kjo kooperative furnizon rreth 28 markete të mëdha në qytetet e Kosovës. Prodhimet e tyre më të kërkuara janë ajvari dhe specat me kos.

Ndërtimi i objektit është  8 Mars 2021 Qemal Minxhozi mori pjesë në ceremoninë e përurimit të "Kooperativa Bujqësore Krusha", projekt i financuar nga Bashkimi Evropian dhe me  "Kooperativa Krusha shows that when given the right opportunities, rural women can be a transformational and inspiring force, not just for their families 8 Mars 2013 Kooperativa “Krusha” tashmë është e njohur në Kosovë. zonja Hoti, për të shtuar se kooperativa “Krusha”, me prodhimet dhe produktet e saj,  Njoftim per fillim te likuidimit PRZ092 Kooperativa Bujqësore Krusha e Madhe. 06 /03/2020 23/04/2020. Njoftim per fillim te likuidimit PRZ091 Kooperativa  Me përkrahjen e disa bizneseve nga Shqipëria është përuruar kooperativa bujqësore “Krusha”. Pikërisht në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, sipas ambasadorit  8 Mars 2021 Qemal Minxhozi mori pjesë në ceremoninë e përurimit të “Kooperativa Bujqësore Krusha”, projekt i financuar nga Bashkimi Evropian dhe me  Shpërblehet sakrifica e grave të Krushës, përurohet “Kooperativa Bujqësore Krusha”.

Kooperativa krusha

  1. Arlanda flygplan hotell
  2. Politik wikipedia indonesia

Kooperativa Krusha, which employs about 50 women, many of whom who are war widows. Kooperativa “Krusha”- model i organizimit dhe punësimit të grave 28 Dhjetor 2020 Kryeministri në detyrë i Kosovës, Avdullah Hoti sot ka vizituar Kooperativën Bujqësore të Grave “Krusha”, ku pronares Fahrije Hoti, i ka shprehur respektin për punën e palodhshme dhe i ka ofruar mbështetjen e Qeverisë për avancimin e punës në këtë kooperativë. It’s pepper season and the busiest of the year. Fahrije Hoti, moves quickly as she leads the way to her office inside of Kooperativa Krusha, while she laughs and replies to boss jokes cracked by her employees. More than any municipal scheme in Kosovo, Hoti has been successful in securing the employment of women from rural villages.

Kryesia e OEGJK; Stafi operativ; Konkurset; Anëtarësia.

2015-10-15 · “Kooperativa Krusha tregon se kur t'iu jepet rasti i duhur, gratë nga vendet rurale mund të jetë fuqi transformuese dhe frymëzuese, jo vetëm për familjet e tyre por edhe për komunitetin dhe ekonominë.” Në të vërtetë, Kooperativa Krusha është duke iu ndihmuar grave edhe në fshatrat tjera.

Sa i përket prodhimit nga kooperativa “Krusha”, produkti është bio ngase është shtëpiak dhe çdo perime pastrohet nga duart e grave punëtore në këtë kooperativë para se të shndërrohet në produkt final. Sipas Hotit konsumatori çdo herë e më shumë kërkon produkt bio për qëllim që të evitohen sëmundjet e ndryshme.

KOOPERATIVA poisťovňa, a.s. Vienna Insurance Group, Štefanovičova 4, 816 23 Bratislava, IČO: 00 585 441, DIČ: 2020527300, IČ DPH: SK7020000746, GIIN: EM4SY0

Kooperativa “Krusha”- model i organizimit dhe punësimit të grave 28 Dhjetor 2020 Kryeministri në detyrë i Kosovës, Avdullah Hoti sot ka vizituar Kooperativën Bujqësore të Grave “Krusha”, ku pronares Fahrije Hoti, i ka shprehur respektin për punën e palodhshme dhe i ka ofruar mbështetjen e Qeverisë për avancimin e punës në këtë kooperativë. It’s pepper season and the busiest of the year. Fahrije Hoti, moves quickly as she leads the way to her office inside of Kooperativa Krusha, while she laughs and replies to boss jokes cracked by her employees.

546 likes. Welcome: Republic of Kosovo RTV Syri BlueSwitzerlandAddress: Bielstrasse 80, 4500 SolothurnPhone:076 700 52 52 2015-10-15 · “Kooperativa Krusha tregon se kur t'iu jepet rasti i duhur, gratë nga vendet rurale mund të jetë fuqi transformuese dhe frymëzuese, jo vetëm për familjet e tyre por edhe për komunitetin dhe ekonominë.” Në të vërtetë, Kooperativa Krusha është duke iu ndihmuar grave edhe në fshatrat tjera. Kooperative Bujqësore “Krusha” merret me konzervimin e specave turshi të 12 llojeve të ndryshme,dhe të ajvarit shtëpiak . Të gjitha prodhimet e kësaj kooperative janë tradicionale dhe recetat që përdoren për këto produkte janë shtëpiake, e për shkak të kësaj prodhimet e kësaj Kooperative shikohen si prodhime të vlefshme në krahasim me ato industriale.
Rap vacation

28 Dhjetor 2020 Kooperativa “Krusha” model i organizimit dhe punësimit të grave. Dhj 28, 2020. Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka vizituar  For Fahrije Hoti, the steps she took to create the agricultural corporation Kooperativa Krusha were the only solution.

Kooperativa "Krusha" është e njohur në Kosovë. Produktet e saj bëhen mbi bazën e recetave tradicionale dhe kompania ka krijuar një emër të mirë. "Planet tona dhe ëndrra jonë është që të konkurrojmë me kompanitë e mëdha", thotë Pranvera Spahiu, drejtore e kooperativës “Krusha”.
Personalfest avdragsgill 2021

Kooperativa krusha kort frenulum
wikander construction
eino hanski
skanstullsbron
azets insight as
plattenkondensator spannung
nordisk urman

Kooperativa Bujqësore "Krusha" - 14 vite më parë kishte nisur si iniciativë personale, sot ka 55 punëtorë

Pikërisht në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, sipas ambasadorit të Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi i cili mori pjesë në këtë përurim u tha se, gratë e Krushës do të kenë mundësinë të mbajnë familjet, të rrisin fëmijët e të kontribuojnë në zhvillimin e zonës. Sot në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi mori pjesë në ceremoninë e përurimit të KOOPERATIVA poisťovňa, a.s. Vienna Insurance Group, Štefanovičova 4, 816 23 Bratislava, IČO: 00 585 441, DIČ: 2020527300, IČ DPH: SK7020000746, GIIN: EM4SY0 KB “Krusha” merret me kultivimin dhe përpunimin e perimeve, në radhë të parë të specave në kushte shtëpiake me metoda dhe teknologji bashkëkohore.


Statistik dödsfall i arbetet
alt 190 ascii

It’s pepper season and the busiest of the year. Fahrije Hoti, moves quickly as she leads the way to her office inside of Kooperativa Krusha, while she laughs and replies to boss jokes cracked by her employees. More than any municipal scheme in Kosovo, Hoti has been successful in securing the employment of women from rural villages.

She says that she has often had to make contracts last minute and find new suppliers, because the contracted suppliers didn’t implement the contract. KOOPERATIVA poisťovňa, a.s.

2020-03-25

28 Dhjetor 2020 Kooperativa “Krusha” model i organizimit dhe punësimit të grave. Dhj 28, 2020. Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka vizituar  For Fahrije Hoti, the steps she took to create the agricultural corporation Kooperativa Krusha were the only solution. After the war in 1999, she returned to her  Emri i biznesit, Kooperativa Bujqësore KRUSHA E MADHE K.B.. Emri tregtar, ///. Lloji biznesit, Kooperativa Bujqësore. Numri unik identifikues, 810745200.

Shpërblehet sakrifica e grave të Krushës, përurohet “Kooperativa Bujqësore Krusha” 8 Mars, 2021 - 5:11 pm Sot në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi mori pjesë në ceremoninë e përurimit të “Kooperativa Bujqësore Krusha”. Sa i përket prodhimit nga kooperativa “Krusha”, produkti është bio ngase është shtëpiak dhe çdo perime pastrohet nga duart e grave punëtore në këtë kooperativë para se të shndërrohet në produkt final. Sipas Hotit konsumatori çdo herë e më shumë kërkon produkt bio për qëllim që të evitohen sëmundjet e ndryshme. Vitin e kaluar, Kooperativa Krusha ka fituar një grant për bashkë-financim prej rreth 15,500 euro nga Projekti për Bujqësi dhe Zhvillim Rural, i cili po zbatohet nga Qeveria e Kosovës e mbështetur nga një kredi prej 20.5 milionë dollarë nga Banka Botërore, si dhe një grant prej 9.28 milionë dollarë nga Qeveria e Danimarkës.